Servicii

Servicii

PRINTRE CELE MAI SOLICITATE PRODUSE DE BRODERIE PE CARE LE REALIZAM SE NUMARA:

* Ecusoane brodate;
* Ecusoane echipament firme de paza;
* Tricouri brodate;
* Sepci brodate;
* Blugi brodati;
* Sigle brodate;
* Cravate brodate;
* Broderie si monograme camasi, etc.

Servicii

Broderia computerizata

Broderia computerizata este mai mult decât frumoasă. Este conceputa pentru a rezista. Provocarea de a crea articole de îmbrăcăminte durabile, uimitoare din punct de vedere vizual este totul într-o zi de muncă la sbroderie.ro
Când începem un proiect de broderie, orice design trebuie mai întâi digitizat – adică recreat digital într-un format care poate fi citit de mașinile noastre de brodat. Scopul final este de a crea un model pentru mașini pentru a broda un design care sa se apropie cât mai mult de original.

Servicii

Procesul nostru de digitalizare.

Există mai multe moduri de a broda o îmbrăcăminte. Abordarea noastră este artistică și metodică. Când digitalizăm modelele, ne concentrăm pe a rămâne fideli viziunii originale, dar reducem numărul de cusături ori de câte ori este posibil.

Utilizarea de mai puține cusături este avantajoasă din mai multe motive. Poate însemna uneori o reducere de preț de peste 50% pentru consumator, deoarece fiecare piesă necesită mai puțin fir și mai puțin timp sub mașină. De asemenea, înseamnă mai puține ruperi ale firului, ceea ce face ca rezultatul final să fie mai durabil.